© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

Werkgevers

Elk bedrijf heeft wel eens een vacature te vervullen. Of het nu gaat om een vaste baan of tijdelijk werk, in beide gevallen kunt u gebruik maken van de expertise van Mijn Uitzendbureau.

Wij streven naar een langdurige samenwerking die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en goede resultaten. De werkwijze van Mijn Uitzendbureau is erop gericht uw vacature snel en efficiŽnt in te vullen. Wij denken met u mee. Door onze persoonlijke benadering en oprechte interesse in uw organisatie staan wij voor ons vak.

Het plaatsen van de juiste persoon op de juiste plek blijft mensenwerk. Het is daarom van belang dat wij een zo goed mogelijk beeld krijgen van uw organisatie, bedrijfscultuur en de vacature. Dit bespreken wij graag met u, zodat u uw wensen en eisen kenbaar kan maken.
 
Mijn Uitzendbureau is gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.Mijn uitzendbureau - Avenue Carnisse 156 - 2993 MJ Barendrecht - T 0180-61 23 33 - info@mijn-uitzendbureau.nl | Disclaimer